maanantai 23. joulukuuta 2013

TICA

Viime viikolla postilaatikkoon tipahti vihdoin ja viimein kirje Amerikasta. Sisältä löytyi laminoitu sukupuu, pari kopiota tästä sekä kuitti. Eli PayPalin käyttö kannatti! Kirje oli lähtenyt matkaan heti seuraavana päivänä siitä kun kirjoitimme ja sanoimme, että maksu on suoritettu. Tätä ennen kirjoittelimme molemmat viikon jos mihinkin osoitteeseen, mutta lopulta löytyi sitten oikea osoite. Ihmeteltiin vaan, miksei kukaan vastannut meille niistä muista osoitteista ja sanonut, että nyt tuli väärään paikkaan, mutta välitän eteenpäin tai että kirjoitapa tälle tyypille. No, oli miten oli, niin sukutaulu saapui kuitenkin turvallisesti perille.

Tänään lähetimme sukutaulun, transferin sekä maksukuitin Kissaliitolle. Kirje lähti liikkeelle kirjattuna. Sen pitäisi olla perillä perjantaina. Olisi hienoa jos tämä asia nyt järjestyisi, sitä on jo niin kauan aikaa vatvottu.

Me vietämme joulua vierailemalla molempien vanhempien luona sekä jouluaattona että -päivänä. Kissat tulevat mukaan juhlimaan. Kuusi tuotiin sisälle eilen ja Bond osoittaa sitä kohtaan hieman liialtikin kiinnostusta. Kuvia ei vielä ole montaa, mutta yksi salamalla otettu löytyi kamerasta:


Koska salamaa täytyi hämärässä käyttää on Bond nyt sitten punasilmäinen. Noh, mitäs pienistä. Otos kuitenkin kuvaa hyvin nykyistä tilannetta. Molemmat pojat juovat kuusen veden ja lisäksi Bond tiputtelee kuusenkoristeita iloisesti lattialle. Me vain rukoilemme, että kuusi pysyy pystyssä ryntäilykohtauksista huolimatta.

6 kommenttia:

Mirkkukaroliina/Burmanhurmaa kirjoitti...

No viimeinkin se kirje sitten tuli ja nyt kaikkiko on selvää? Missähän näyttelyssä me seuraavaksi nähdään ;)

Meille ei kuusta nyt otettu, kiinnostaisi varmaan liiaksi...

Maria kirjoitti...

Toivotaan sormet ja varpaat ristissä että kaikki on kunnossa. Toivottavasti Kissaliitto vähän joustaa vaikka Bondin paperiasiat eivät ehtisikään selvitä tässä kuukauden sisällä valmistumisesta.

Seuraavaksi kaavaillaan Kokkolan näyttelyä, tällä kertaa ihan vain Bondin kanssa. Mites teillä, puriko näyttelykärpänen? :D

Heidi kirjoitti...

Hei!

Kysyn taas sinulta, koska olet ainoa henkilö, jonka tiedän siirtäneen kissansa TICAsta Kissaliittoon. Eli kun tilasit sukutaulua, täytit varmaan tällaisen lomakkeen: http://www.tica.org/members/forms/pedigree/pedigree_order_form.pdf

Ja sinä maksoit nyt käyttäen PayPalia, jota itsekin ajattelin käyttää, koska olen sen muisa asioissa kokenut hyväksi. Mutta - kysymys kuuluukin, että kun maksoit PayPalilla, täytitkö silti lomakkeen alimman kohdan, jossa pyydetään luottokorttitietoja?

Maria kirjoitti...

Hei!

Joo, sama lomake on. Ei täytetty luottokorttitietoja. Skannasimme lomakkeen ja lähetimme sen osoitteeseen submit.work@tica.org

Lähetimme lomakkeen aika moneen osoitteeseen ennen kuin tajusimme, että tuo oli se oikea. Sieltä tulee automaattinen kuittausviesti kun lomakkeen on lähettänyt. Lisäksi viestiin täytyy laittaa PayPalin antama numerosarja (en nyt muista virallista nimeä).

Heidi kirjoitti...

Kiitos paljon! Tämä auttaa jo aivan valtavasti, tuota s-postiosoitettakaan kun kovin helposti ei varmaan löydy...

Mirkkukaroliina/Burmanhurmaa kirjoitti...

Haaste jätetty :)
http://burmanhurmaa.blogspot.fi/2014/02/ensimmainen-blogihaaste.html