torstai 10. lokakuuta 2013

Ruusukkeet

Seinäjoen näyttelyn myötä saimme neljä ruusuketta lisää kisujen voitokkaaseen riviin. Kiinnitys on ollut hieman ongelmallista sillä maalarinteippi on liian heikkoa, eikä sinitarrakaan meinaa pysyä paikoillaan. Järeämpi teippi taas repii takapaperin jos ruusukkeiden paikkaa haluaa muuttaa. Ruusukkeiden esillepano on siis vielä kehitysvaiheessa.


On ne hienoja! Ei voi muuta kuin ihailla aina ohi kävellessä. Esittelimme niitä kissoillekin, mutta ilmeet olivat sellaiset "ei voisi vähempää kiinnostaa." Niinhän se tietysti on, että kissalle on yksi ja sama käydäänkö näyttelyissä vai ei. Meille näyttelyistä on tullut mukava harrastus, joissa on kiva käydä esittelemässä omia komeita kisujamme :)

3 kommenttia:

Mirkkukaroliina/Burmanhurmaa kirjoitti...

Upeita on! Tuleekos ruusukkeet ihan "kaupan päälle"? Katsoin kissaliitosta, että sieltä voi tilata kissalleen ruusukkeita, ovatko siis joihinkin erikoismainintoihin?

T: Untuvikko :)

Maria kirjoitti...

Kiitos :) Ruusukkeen saa paikan päältä ihan ilmaiseksi arvostelusetelin näyttämällä. Ne kissaliiton sivuilla olevat ruusukkeet koskevat valmistumista. Esim. Tikrulle nyt tilattiin Premier-ruusuke, joka maksoi 15 euroa.

Ruudolf kirjoitti...

Teidät on haastettu ;) Katso haaste tästä: http://ruudolf.org/haaste-11-kysymysta/