keskiviikko 23. lokakuuta 2013

Kun asiat eivät etene

Lähetimme TICA:lle melkein kolme viikkoa sitten sukutauluhakemuksen sekä 50 dollarin setelin. Kyselin tällä viikolla hakemuksen perään. Usean s-postin jälkeen ("Milloin ja miten olette sen lähettäneet?" "Mikä on kissan nimi?") vastaukseksi tuli, ettei TICA ole saanut kirjettämme, mutta kissa on kyllä heille rekisteröity, thank you! Tuijotin hetken tietokoneen näyttöä sanattomana. Selvä, kirjehän voi mennä hukkaan, ei mitenkään tavatonta, mutta miten s-posteihini vastaava henkilö voi samassa unohtaa, että ideana oli saada se sukutaulu, ei rekisteröidä kissaa vaikka alkuperäinen kysymykseni on samassa viestiketjussa? 

Kirjeessä luki lähettäjän osoite, joten sen pitäisisi palautua meille jossain vaiheessa (?). Aloimme kuitenkin jo ilkeästi miettiä, että 50 dollaria meni sitten TICA:n kahvikassaan. Kysyin uudelta kirjeenvaihtokaveriltani, että mites toimimme nyt. Koska USA on meitä jäljessä (hrm, ajallisesti), kestää varmaan iltaan asti ennen kuin saan tähän s-postiin vastauksen. Tällä hetkellä ottaa lievästi sanottuna päähän koko TICA. 

4 kommenttia:

Ruudolf kirjoitti...

Kasvattaja rekisteröi meillä Karrin TICA:aan, joten minun ei ole tarvinnut itse vielä asioida TICA:n kanssa. Mutta se mitä olen TICA:n toiminnasta käsittänyt, niin 3 viikkoa mahtaa olla ajallisesti vielä lyhyt aika, kun on TICA:sta kyse :) Kuukausi tai pari voi olla enemmän realistinen odotusaika?

Jos yhtään lohduttaa, niin se vähä, mitä olen liittojen toimintaa seurannut, niin minulla on ihan positiivinen kuva TICA:n toiminnasta.

Maria kirjoitti...

Ihmetellään tässä vain sitä, miten kirje ja raha eivät vielä ole ehtineet muka perille. Sen kyllä ymmärtää, että sukutaulun saamisessa voi kestää.

Ruudolf kirjoitti...

Ehkä siellä kestää rekisteröidä se maksu? :/ Ei kun napakkaa puhelua jenkkeihin, että mikä maksaa? :D

Mirkkukaroliina/Burmanhurmaa kirjoitti...

No voihan, toivottavasti asia selviää pikimmiten!