keskiviikko 16. lokakuuta 2013

Sunnuntain ulkoilut

Minua on alkanut jo kyllästyttää ulkoilu omassa pihapiirissä, sillä ne ympyrät osaa jo kävellä läpi vaikka silmät suljettuna. Sunnuntaina käväisimme siis pienen mutkan Pikisaaressa heti kyläilyn jälkeen."Ei koiria" sanoi kyltti, mutta koiriahan tässä ei ollakaan, joten... Vakavasti puhuen, meidän kissamme eivät edes osaa tehdä asioitaan ulos, joten ehkä niiden saapastelu tällä alueella ei ole niin vakava rike.

Ulkona oli purevan kylmä emmekä kumpikaan olleet sen mukaisesti pukeutuneita. Ulkoilureissu jäi siis lyhyeksi, vaikka kissat sitä olisivatkin tahtoneet jatkaa. Kuvat ovat aika surkeita sillä minulla unohtuivat hanskat autoon ja sormet olivat kohmeiset. Osasyy olivat myös vauhdikkaat kissat, joiden mukana ei meinaa pysyä.Tikru koetti kiivetä puuhun, mutta yritys päättyi aika nolosti; bengalin kynnet eivät pureutuneet tarpeeksi lujasti kaarnaan ja alas tultiin ryminällä. Pudotus ei kuitenkaan ollut kovin korkea.Myös Bond intoutui tepastelemaan ympäri maastoa hyvin ei-Bondimaisella vauhdilla. Ne oman pihapiirin hajut ovat varmaankin jo liian tuttuja.Häiriötekijöitä ei reissullamme ollut, mitä nyt yksi papparainen hurrutti parkkipaikalla ohi mopollaan. Isäntä piti kuitenkin Tikrun tiukasti sylissä. Varmaa on, että otamme reissun uusiksi mahdollisesti jo tällä viikolla (jos vain aikaa löytyy)!


4 kommenttia:

Mirkkukaroliina/Burmanhurmaa kirjoitti...

Kissat varmasti nauttivat :) Onko teillä ongelmana äänekästä ulos pyytämistä?

Maria kirjoitti...

Tuntuivat tykkäävän :) Meillä on ongelmana äänekkyys ihan joka ikisessä asiassa :D

Ruudolf kirjoitti...

Heh, totta, eihän kyltissä lue mitään kissoista! Meilläkään ei tehdä tarpeita ulos.. Kerran Rudi teki pentuna pisut pihalle ja oltiinhan me ihmeissään!

Maria kirjoitti...

Tikru yllätti kerran miehen vanhempien mökillä merkkailemalla pihapiiriä :D Taisi haistaa toisen kissan, eli Oskun.