lauantai 5. lokakuuta 2013

Haaveissa valmistumis/kaverikuva

Tikrun valmistuttua aloimme heti miettiä valmistumiskuvaa, jonka voisi mahdollisesti ottaa ihan valokuvaajalla. Tänään otimme kuitenkin ex-tempore kuvia sekä Tikrusta että Bondista valmistumiskuva mielessä.


Tikrua kiinnosti aluksi ainoastaan isännän kellon heijastus, joten kuvissa näkyi vain takapuoli. Sitten kun kissa käännettiin syntyi tällainen kuva:


Kuva kertoo tässäkin tapauksessa enemmän kuin tuhat sanaa. Olisiko tässä valmistumiskuvan ainesta; ainakin se antaa realistisen kuvan Tikrun luonteesta :D


Tikru on vauhdikas kissa, kuten edellisestäkin kuvasta näkyy. Ei ehdi kamera eikä kuvaaja mukaan.Kaverikuvan ottaminen onnistui yhtä hyvin kuin Tikrun soolokuvan. Jopa Bondista löytyy vauhtia sen niin halutessa. Lopputulos oli siis tämä:


4 kommenttia:

Ruudolf kirjoitti...

Hahah, tuttua meilläkin :D Ostin salaman, jotta vikkelistä kateista saisi napattua permmin kuvia. Tulos tähän mennessä: paljon punaisia silmiä ja sokaistuja ihmisiä :)

Maria kirjoitti...

:D Yritin muokata koneella punasilmäisitä kissoista luonnollisemman näköisiä, mutta tulos oli aika karmea!

Ruudolf kirjoitti...

Yleensä minäkin on luovuttanut niiden muokkailujen kanssa. Siihen kyllä menee ihan tuhottomasti aikaa, että saa punaiset silmät muokattua pois ja luonnollisen näköiseksi :D

Maria kirjoitti...

Ikuinen dilemma siis: Joko punaisia silmiä tai blurreja kuvia.