keskiviikko 30. tammikuuta 2013

Hellyyttä

Kun Bond saapui taloon olin hieman huolissani miten kahden kissan yhteiselo lähtisi sujumaan. Kun oli kulunut viikko ja Tikru edelleen päästeli kurkustaan Manaaja-ääniä olin jo paniikin partaalla. Huolet ovat kuitenkin osoittautuneet turhiksi. Juuri ennen näiden kuvien ottamista pojat nukkuivat sopuisasti vierekkäin, päät ihan vastakkain. Tikrulla vain taitaa olla jonkinlainen kamerakammo ja heti kun kamera oli saatu esille, heräsi tiikeri ja tuijotti minua jotenkin epäilevästi. Etenimme alussa hieman liian hätäisesti tutustuttamisessa, mikä varmaan myös viivästytti prosessia. Pitkän aikaa Tikru siis vain urisi ja pöyhisteli kun taas pikku-Bond katseli surkeana turvallisesta kopastaan. Sitten yhtenä päivänä ne vain intoutuivat kisailemaan ja loppu onkin historiaa. 


Nykyään vierekkäin nukkuvien kattien näkeminen ei ole mitenkään tavatonta. Pesutalkoita on myös nähty useammin kuin kerran. Voi sitä kehräämisen määrää! 

P.S. Eikö nukkuva Bond näytäkin erehdyttävästi hymyilevältä anime-hahmolta:

Lähde

2 kommenttia:

Ruudolf kirjoitti...

Se on kyllä stressaavaa, kun tutustuttaminen on käynnissä, ja ainoa vaihtoehto on, että niistä pitää tulla kavereita.. Onneksi teilläkin on tullut kisuista noin hyviä kamuja! :)

Maria kirjoitti...

Niin on. Mutta sitten kun kissat lopulta tulevat toimeen keskenään unohtuvat kaikki ne aiemmat murheet. Teilläkin näyttävät kisut sopeutuneen toisiinsa :)