sunnuntai 5. toukokuuta 2013

Imuri on kaveri

Tikru vihaa imuria. Se juoksee karkuun heti imurin nähdessään ja maukuu sitten surkeasti jostain nurkasta. Bond on toista maata.Eilen innostuttiin leikkimään esiin jäänneellä imurilla. Myös Tikru uskaltautui mukaan. Kapinehan ei ollut käynnissä. 
Näistä kahdesta Bond on se rohkea, mitä ei nyt ulkonäön perusteella arvaisi. Tikru näyttää hurjalta viidakonasukilta ja Bond mukavuudenhaluiselta sisäkissalta. Bond kuitenkin on se, joka ryntäilee imurin perässä ja leikkii vedellä. Bond ei myöskään säikähdä jokaista pikkurasahdusta. 
3 kommenttia:

Ruudolf kirjoitti...

Ihania :D Meilläkin Karri leikkii innokkaasti imurin kanssa ja tykkää läträtä vedellä... Huomaa, että ovat veljeksiä ;) Toisaalta, vaikka Karri on maailman rohkein riiviö kotona, niin uusissa tilanteissa ja paikoissa se saattaa olla ujosteleva mammanpoika. Ujosteleeko Bond?

Maria kirjoitti...

Veljekset kuin ilvekset :D

Bond ujostelee oikeastaan vain ulkoillessa. Suoraan sanottuna se on puhdasta pelkoa. Lähdettiin etenemään pikkuaskelilla ja aloitettiin verannasta.

Ruudolf kirjoitti...

Voih :/ Toivottavasti ulkoilu alkaa suttaantuun! Kyllä Karrikin sitä karsasti. Bond vaan piknikille mukaan, niin eiköhän se siitä :)