tiistai 29. tammikuuta 2013

Pakkasessa

Tikru on naukunut ja urissut ulko-oven luona jo kaksi viikkoa putkeen, mutta kovien pakkasten vuoksi emme ole uskaltautuneet ulos sen kanssa. Nyt ilmat ovat kuitenkin lauhtuneet ja pistimme molemmille valjaat ylle. Tikru on jo konkari sinisten valjaidensa kanssa kun taas Bond vielä rimpuilee ja pyörii lattialla kun sille laitetaan valjaat päälle. Päätimme kuitenkin eilen rohkaistua viemään Bondinkin ulos.

Löydä kuvasta bengali.

Bond oli lievästi sanottuna hieman vastahakoinen, mutta lopulta sekin saatiin maahan asti. Tikru taas intoutui kahlaamaan siinä syvimmässä hangessa minkä löysi ja upposi kokonaan. Ja sehän ei sitten ollutkaan niin mukavaa. 

Jollakin on vähän maaninen ilme.

Tikru maukui surkeasti ja oli ovella jo muutaman minuutin ulkoilun jälkeen. Bond taas oli jotenkin eksynyt. Ilmeisesti -7 astetta pakkasta sitten on liian kylmä. Tikruhan on niin trooppinen että tassut paleltuvat alta aikayksikön. Näin se ainakin osoittaa puistelemalla käpäliään ja istahtamalla ulko-oven eteen. 

"Noniin, mennään jo sisälle, jooko?"
Lopulta taivuimme karvaturrien tahtoon ja päästimme ne takaisin sisälle. Siellä sitten hytistiin ja katseltiin syyttävästi. Tikru ei varmaan hetkeen hingu ulos.

Ei kommentteja: