perjantai 1. helmikuuta 2013

Dataaja

Vietän välillä liikaakin aikaa koneen ääressä. Netin ihmeellinen maailma vain sisältää kaikkea mielenkiintoista. Kissoille tietokone on lähinnä lämmin alusta, jonka yli voi tassutella. Mitäs siitä jos tulee samalla sulkeneeksi pari ohjelmaa tai dokumenttia. Tässä postauksessa luvassa taas hieman vanhempaa materiaalia.Tikrulla on tapana tassutella läppärin takaa kaataen samalla pöytälampun. Sitten se hyppää ikkunalaudalle vieden melkein verhon mukanaan. Pienempänä se myös innostui jyrsimään koneen näyttöä. 


Bond viis veisaa siitä, että eteen sattuu läppäri jos toinenkin. Se tassuttelee onnellisesti näppäimistön yli ja joskus jopa istahtaa sen päälle. Myös Bond on välillä nakertanut näyttöä. 

Molemmista kissoista on mukava seurata osoittimen liikkeitä näytöllä. Joskus on pakko päästä läpsäisemään tuota outoa nuolta. Molemmat ovat (minun tietääkseni) autuaan tietämättömiä siitä, millaisia kuvia niistä netistä löytyy ja mitä kaikenlaista niistä kirjoitellaan.

2 kommenttia:

Ruudolf kirjoitti...

Meillä Karri on koettanut pari kertaa teroittaa kynsiä näppäimistöön (hätääntyneet omistajat ovat rynnänneet väliin).. Mutta täytyy kyllä olla onnellinen, että meillä ei ole keksitty näytön nakertamista :D

Maria kirjoitti...

:D Täytyy sanoa, että kylmää nähdä pienet hampaat tietokoneen kimpussa.