maanantai 4. helmikuuta 2013

Kantokopassa on hyvä olla

Kun saimme Tikrun, oli yksi ensimmäisistä hankinnoista kantokoppa. Pitihän uusi tulokas saada turvallisesti kotiin. Päädyimme muoviseen siniseen koppaan, jonka ovi on irrotettava. Kopasta on tullut Tikrulle nukkumapaikka ja siksi myös reissut sujuvat hyvin ja tiikeri menee ilman turhempia murinoita kopperoonsa. 

"Kuka häiritsee untani..?"
"Ai, se oletkin vain sinä.."
"Mene pois.."
Bondin kantokoppa on pinkki, koska vaikka meillä onkin ukkovalta talossa, tahdon tuoda edes jotain tyttömäisyyttä peliin. Kun tutustutimme kissoja, pidimme Bondia omassa kopassaan ja Tikru sai vapaasti haistella (ja urista). Pelkäsin, että Bond näkisi jatkossa koppansa negatiivisena asiana, mutta onneksi sekin on omaksunut omansa nukkumapaikaksi. Näissä kuvissa Bond-parka näyttää siltä kuin olisi vankilassa. Rassukasta saa todella säälittäviä kuvia. 

Viimeisimmälle reissulle aioimme ottaa mukaan pelkästään Bondin, mutta kun Tikru saapui eteiseen ja nosti tassut kantokoppaa vasten, emme hennoneetkaan jättää sitä yksin kotiin. Loppujen lopuksi karvaturrit matkustivat vajaan vartin pituisen automatkan samassa kopassa. Taisivat melkein nukahtaa takapenkille.

4 kommenttia:

Ruudolf kirjoitti...

Tikru on kyllä niin tyytyväisen näköinen kopassansa :)

Maria kirjoitti...

Niin on :)

CC kirjoitti...

Suloisia kumpikin! :) meidänkin Steffi-ragdoll tykkää ottaa nokosia tuollaisessa kuljetuskopassa ja kun häntä menee katsomaan sinne niin ilme on sellainen "paremman puutteessa tämä tyrmä käy" :))

Maria kirjoitti...

:D Kissojen ilmehdinnät ovat kyllä mahtavia.