keskiviikko 10. heinäkuuta 2013

Risu

Näyttelypostauksien välissä muutama ulkoilukuva. Kävimme heti aamusta kissojen kanssa pihalla. Bond etenee hitaasti mutta varmasti valjaissa. Tänään se taisi ensimmäisen kerran tajuta, että siltä yritetään vapautta riistää, ja rimpuili oikein kunnolla. 
Isäntä ja Tikru lähtivät vastakkaiseen suuntaan aika vauhdilla, me emme pysyneet perässä. Bond ottaa kaiken elämässä hyvin rauhallisesti, myös ulkoilun. 

Bondilla ei siis ole kiire yhtikäs minnekään. Emäntä seuraa kärsivällisesti perässä ja puuttuu tilanteeseen vasta siinä vaiheessa kun raggis yrittää sukeltaa pensasaitaan. Tikru löysi itselleen mukavan kepin, jota sitten täytyi raahata mukana pitkin ja poikin pihaa. Onkohan tämä meidän bengali kissa vai koira?
Kuten aiemmin on käynyt ilmi, on Tikru erinomainen ulkoilija. Flexi ei tunnu aina riittävän kun tiikeri juoksee pihamaalla ja sen ympäristössä. 
Keppi oli mieluisa lelu. Bond ei korvaansa hetkauttanut moiselle risulle. Tikrulla taas oli vauhti päällä. 
Kun saalis saatiin kiinni, piti tietysti mulkoilla epäillen Bondin suuntaan. Ragdoll pysyi kuitenkin kaukana ja keskittyi enemmänkin ruohonkorsiin. 

Ei kommentteja: